Problemen Directe Toegang bij Moodle 1.9 en PHP 5.3

  • Moodle blog
  • >
  • Problemen Directe Toegang bij Moodle 1.9 en PHP 5.3

Uitgeverij Malmberg maakt ook gebruik van Directe Toegang en heeft diverse klachten binnengekregen dat er problemen zijn met Moodle 1.9.x in combinatie met PHP 5.3. Leerlingen moeten alsnog een schoolkeuze maken en deze extra stap is uiteraard niet de bedoeling.

Op de downloadsite van Kennisnet staat ondertussen al dat deze combinatie niet werkt. Avetica heeft desgevraagd aan Malmberg laten weten dat de ontwikkelaar van deze authenticatieplugin het probleem zou moeten oplossen.

Aangezien na juni van dit jaar Moodle 1.9 sowieso niet meer ondersteund wordt vanuit Moodle HQ, denk ik (hoop ik) dat de meeste scholen ondertussen hun upgrade plannen al klaar hebben liggen en het bovengenoemde probleem vanzelf niet meer relevant wordt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees