Gekozen voor Moodle: Nuclear Research and consultancy Group

  • Moodle blog
  • >
  • Gekozen voor Moodle: Nuclear Research and consultancy Group

Krijgen we een echt stralende Moodle site in Nederland? Het Nuclear Research and consultancy Group (NRG) uit Petten gaat namelijk ook met Moodle werken voor haar interne en externe opleidingen, zo meldt Avetica op haar site. Het NRG wil ook een specifieke cursusadministratie die geheel geïntegreerd is met haar administratieve processen. Dit lijkt een trend te worden, want ook de FNV heeft een eigen cursusadministratie voor Moodle laten ontwikkelen.

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees