Stralende keuze voor Avetica door NRG

  • Actueel
  • >
  • Stralende keuze voor Avetica door NRG

NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is de nucleaire dienstverlener van Nederland. Haar producten en internationaal erkende expertise worden veelvuldig ingezet door zowel overheid als bedrijfsleven. NRG is vooral bekend van de Hoge Flux Reactor in Petten en het produceren van medische radio-isotopen welke worden gebruikt voor diagnostiek, therapie en pijnbestrijding. Dagelijks worden wereldwijd 24.000 patiënten behandeld met isotopen uit Petten.

Voor het opleiden van interne medewerkers en het commercieel aanbieden van opleidingen en cursussen wil NRG Moodle inzetten. Daarnaast wordt een NRG-specifieke cursusadministratie ontwikkeld die naadloos integreert met Moodle en de interne administratieve processen.

De meeste cursussen zullen worden aangeboden via blended-learning. De offline én online leeractiviteiten moeten één geïntegreerd geheel vormen die elkaar versterken. NRG heeft gekozen om hier veel aandacht aan te geven en de docenten zullen naast Moodle ook worden getraind in digitale didactiek en het ontwerpen van Moodle cursussen (via MCOM).
De cursussen die volledig e-learning zijn, zullen mogelijk met behulp van Moodle Payments worden aangeboden. Bij gebruik van Moodle Payments heeft het NRG hier geen omkijken naar omdat aanmelding en betaling geheel door de cursist zelf geregeld kunnen worden.
 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees