Instructievideo’s in de MoodleTube

Het Leeds City College geeft  onderwijs aan zo’n 45.000 studenten. Als je dan trainingen aan al die docenten moet geven, zoek je uiteraard naar oplossingen om de basisvaardigheden van Moodle op een efficiënte manier aan te bieden aan vele docenten.  De onderwijsinstelling uit Groot-Brittanië heeft een eigen Youtube kanaal gecreeërd om daar instructievideo’s van Moodle te plaatsen.

Het zijn korte video’s, echter zonder voice-overs en uiteraard gericht op de Moodle van de school zelf. Maar voor de basisvaardigheden maakt dit niet heel veel uit. Hieronder alvast éénn video, de rest kan je vinden in de MoodleTube.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees