IMK kiest voor onderwijskundige expertise van Avetica

  • Actueel
  • >
  • IMK kiest voor onderwijskundige expertise van Avetica

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van de onderneming. Naast advies en begeleiding is deskundigheidsbevordering een wezenlijk onderdeel voor ondernemers. Het inzetten van e-learning is hierbij een logische stap omdat ondernemers just-in-time en just-enough de juiste kennis tot zich willen nemen. Door e-learning aan te bieden, die direct na betaling al gevolgd kan worden, sluit IMK verder aan bij de behoefte van ondernemers.

Na een selectieproces is Avetica gekozen door IMK omdat zij alle expertise van techniek, didactiek en marketing binnen één organisatie heeft. Met name de onderwijskundige expertise werd bij andere partijen duidelijk gemist.
Ook heeft meegespeeld dat IMK niet afhankelijk wil zijn van één leverancier. En met Moodle is het mogelijk van leverancier te wisselen.

Nog deze maand wordt Moodle geïmplementeerd en gestart met de onderwijskundige ontwikkeling.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees