Ned-Moove 8 februari bijeenkomst in Dordrecht

Niet in Bilthoven, maar in Dordrecht wordt de ledenvergadering van de Ned-Moove en aansluitend het Moodle Seminar gehouden.Dit heeft het bestuur van de Ned-Moove laten weten op hun site en via de nieuwsbrief.

Het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven valt wat tegen en dan zijn de kosten voor de mooie locatie bij het Metscenter in verhouding te hoog om te verantwoorden naar de leden. Vandaar dat het bestuur van de Ned-Moove een week van tevoren nog heeft besloten om de bijeenkomst elders te verzorgen.

Het adres van de locatie in Dordrecht is:

SSF Dordrecht
Maarten Harpertsz Trompweg 235
3317 NE Dordrecht

Zie ook routebeschrijving SSF Dordrecht.

Inschrijven kan altijd nog!

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees