Ned-Moove 8 februari bijeenkomst in Dordrecht

Niet in Bilthoven, maar in Dordrecht wordt de ledenvergadering van de Ned-Moove en aansluitend het Moodle Seminar gehouden.Dit heeft het bestuur van de Ned-Moove laten weten op hun site en via de nieuwsbrief.

Het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven valt wat tegen en dan zijn de kosten voor de mooie locatie bij het Metscenter in verhouding te hoog om te verantwoorden naar de leden. Vandaar dat het bestuur van de Ned-Moove een week van tevoren nog heeft besloten om de bijeenkomst elders te verzorgen.

Het adres van de locatie in Dordrecht is:

SSF Dordrecht
Maarten Harpertsz Trompweg 235
3317 NE Dordrecht

Zie ook routebeschrijving SSF Dordrecht.

Inschrijven kan altijd nog!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees