Importeer Hot Potatoes rechtstreeks in de Moodle vragenpool

  • Moodle blog
  • >
  • Importeer Hot Potatoes rechtstreeks in de Moodle vragenpool

Je vragen uit Hot Potatoes rechtstreeks in je Moodle test inladen, in plaats van gebruik te maken van de aparte Hot Potatoes plugin voor Moodle 2. Dat is wat de plugin ‘HotPot question import for Moodle 2.x‘ doet. In Moodle 2 worden dan extra vraagtypes aangemaakt.

De Hot Potatoes plugin voor Moodle 2 is niet meer in de standaarddistributie opgenomen zoals bij Moodle 1.9. Je kan hem nog wel apart downloaden en installeren, maar alle toetsvragen inclusief je Hot Potatoes toetsvragen in één vragenpool, dat geeft toch wel de voorkeur.

Vanaf Moodle 2.2 kan je ook JMatch en JQuiz (onderdelen van Hot Potatoes) in de lesmodule inladen.

Een uitgebreide site over Hot Potatoes kan je vinden bij onze Zuiderburen.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees