Nieuwe handleiding Wintoets in Moodle

Op de weblog van De Rode Planet, maker van o.a. Wintoets, staat het bericht dat er een nieuwe handleiding is geplaatst voor het gebruik van Wintoetsen in Moodle. Een ontwikkelde toets in Wintoets kan namelijk als SCORM-pakket in Moodle geplaatst worden (zie ook deze voorbeelden). Voordeel van Wintoets is dat er flashy eruit ziet. Nadeel is dat je geen vraaganalyse kan toepassen op de gemaakte (win)toetsen in Moodle. Je krijgt alleen een score en de status terug. Ook het beheren van toetsen door meerdere vakdocenten is lastig te organiseren.

De handleiding Wintoets & Moodle is geschreven voor Moodle 2.2.x, maar beter kan geschreven worden dat hij geschikt is voor Moodle 2.x.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees