Ned-Moove zoekt bestuursleden!!

BESTUURSLEDEN GEZOCHT!!!

Herhaalde oproep: De Nederlandse Moodle Vereniging zoekt enthousiaste Moodlelaars die mee willen helpen met het delen van kennis over Moodle. Gemiddeld neemt het bestuurswerk zo’n 1 à 2 uur per maand in beslag.

Gezien de huidige samenstelling van het bestuur zoeken we vooral mensen die niet werkzaam zijn als Moodle consultant, maar juist binnen hun eigen school of organisatie de kar trekken op het gebied van Moodle. Op woensdag 8 februari worden de bestuursleden gekozen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering.

Wil je eerst meer weten over voordat je je beschikbaar stelt, neem dan contact op met mij via secretaris@ned-moove.nl.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees