Eindelijk geneste pagina’s

De ‘Sub-page module‘ doet iets bijzonders: het creëert een subpagina waarin je nieuwe bronnen en activiteiten kan neerzetten. Een niveau dieper dus, of technischer gezegd: geneste bronnen en activiteiten. Grootste voordeel is dat je de zogenaamde ‘scroll of death’ gaat vermijden. Want menig Moodle cursus is een erg lange lijst met bronnen en activiteiten.

De Open Universiteit van Groot Brittannie heeft deze module ontwikkeld voor Moodle 2.1+, maar hij is nog niet beschikbaar gesteld in de Plugin Database van Moodle.org. Je kan hem wel alvast downloaden van GithubMary Cooch heeft de module alvast getest en hierover een video gemaakt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees