Moodle cursus ‘Leer je eigen game bouwen’

Op de site van Gameskool staat een opleiding waarin je zelf kan leren hoe je je eigen game kunt bouwen. De opleiding is nu nog in beta en daarom zijn de kosten nu nog € 99,-. Via Moodle Payments kan de opleiding worden aangeschaft.

In Gameskool leer je de basis van gamedesign principes, Gamemaker (en andere tools), gameart, gamesound en ook ‘werken in de gameindustrie’. Het niveau is zeg maar ‘semiprofessioneel’ of voorbereidend voor een van de gamedesign opleidingen in Nederland (e.g. HKU, Gametechnologie).

Een paar uur per week moet je je overigens wel kunnen vrijmaken en wat discipline uiteraard. Maar als je eenmaal begonnen bent met het ontwikkelen van games, dan zal dat laatste geen probleem meer zijn.

Gameskool is een initiatief van Wouter Baars (gamedesigner). Hij heeft Gameskool gemaakt samen met Davey Verhoef, Kevin Vonk, Maria Kool (gameartists) en Jonathan Leenman (gamedesigner).

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees