Moodle Cursusadministratie voor FNV

  • Actueel
  • >
  • Moodle Cursusadministratie voor FNV

Voor het efficiënt inplannen van de honderden bijeenkomsten voor het bijscholen van de belastingservice medewerkers van de FNV, heeft de vereniging van vakbonden gevraagd aan Avetica om deze functionaliteit op maat te bouwen in Moodle. In de cursusadministratie kan een steunpunt fysieke bijeenkomsten plannen inclusief locatie en tijden. Ook moet bij elke cursus een docent en cursisten toegevoegd en beheerd worden. De cursisten worden automatisch per e-mail geïnformeerd over hun cursus met alle relevante informatie.

De docent kan tevens in Moodle de absentenregistratie bijhouden. Het steunpunt kan rapportages opvragen van alleen haar docenten. Het landelijk steunpunt kan alle rapportages en evaluaties inzien.

De cursusadministratie in Moodle maakt deel uit van het nieuwe digitale portaal van de FNV. Vorige woensdag is het digitaal portaal inclusief cursusadministratie feestelijk geopend in Amsterdam.