Professionele ondersteuning voor MOVISIE

  • Actueel
  • >
  • Professionele ondersteuning voor MOVISIE

MOVISIE is een landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor maatschappelijke ontwikkeling. Zij bieden toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, zorg en sociale veiligheid.

Een belangrijk onderdeel van hun werk gaat over vrijwilligers. Zo heeft Movisie de Vrijwilligerswerk Academie. Voor deze Moodle site wil de organisatie uit Utrecht gebruik maken van de technische ondersteuning, support en hosting van Avetica. Ook worden de medewerkers getraind in het onderwijskundig inzetten van Moodle, zodat zij optimaal vrijwilligersorganisaties online kunnen trainen  in het vinden en binden van vrijwilligers.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees