ALSG stapt over naar Avetica

Stichting Advanced Life Support Groep Nederland in Riel is een internationaal trainingscentrum dat cursorisch onderwijs verzorgt voor en door artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners. ALSG wil vooral professionele hulpverlening op het gebied van de acute gezondheidszorg optimaliseren, denk aan acute geneeskundige en rampenhulpverlening.

Voor het verzorgen van de trainingen gaat ALSG Moodle inzetten. In dit blended learning concept zal de theorie online worden aangeboden en wordt offline de vaardigheden verder getraind. Voor zowel de technische als de (digitaal) didactische kant van e-learning is stichting ALSG overgestapt naar Avetica. Gestart wordt met een migratie van hun Moodle site en het trainen van een aantal medewerkers. Daarna wordt de onderwijskundige kant samen opgepakt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees