Test mee: Nanogong voor Moodle 2

Menig docent in het VO-school gebruikt Nanogong voor het spreekvaardigheidsonderwijs bij de vreemde talen (zie bijvoorbeeld deze blogpost). Voor Moodle 1.9 is Nanogong een aparte module waar de leerlingen hun teksten kunnen inspreken die de docent later kan terugluisteren.

Maar voor Moodle 2 was er van Nanogong nog geen geschikte versie beschikbaar op internet . Tot nu, want Sebastian Berm heeft er voor gezorgd dat de noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd zijn. Omdat de module nu nog in beta is, zoekt hij een paar scholen die willen testen met hun leerlingen en de feedback willen doorgeven.

Welke scholen pakken dit op?

Download Nanogong voor Moodle 2 (bèta)

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees