Waarom Moodle?

De Amerikaanse Moodle Partners Moodlerooms heeft een reclamefilmpje ‘Waarom Moodle‘. In ruim twee minuten worden de voordelen van Moodle opgesomd. Overigens zijn genoemde voordelen niet vaak speciaal voor Moodle.

Jammer is dat de leerpsychologie achter Moodle niet wordt behandeld. Het wordt alleen in de eerste zin even genoemd, daarna wordt gelijk ingezoomd op de kostenbesparing vanwege het ontbreken van licentiekosten. Moodlerooms wil blijkbaar nieuwe klanten winnen door te focussen op kosten. Nu speelt dit uiteraard mee, maar een LMS moet je mijn inziens vooral kiezen omdat deze aansluit op de visie op leren.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees