Dashboard voor Moodle cursusbeheer

Het e-learning team van de Universiteit van Sussex (Groot Brittanië) heeft samen met haar docenten gezocht naar een betere manier om de Moodle cursussen te beheren. Nu kan je met de knop ‘Zet wijzigen aan’ de cursus beheren. Maar veel Content Management Systemen zoals WordPress als Joomla hebben een aparte interface voor het beheren van de content.

Op hun blog schrijven ze over een dashboard voor Moodle, zie ook onderstaande video. Volgens mij is het dashboard nog niet te downloaden en ik ben ook benieuwd of de na installatie de Moodle site nog goed te upgraden is.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees