Binnenkort verwacht: SMS-jes versturen vanuit Moodle

  • Moodle blog
  • >
  • Binnenkort verwacht: SMS-jes versturen vanuit Moodle

Aangezien elke leerling toch dag en nacht met het mobieltje rond loopt, is het een goede manier om die jongeren te bereiken. Bijvoorbeeld om te melden dat er een les is uitgevallen of een andere belangrijke mededeling. Maar ook een opleidingsinstituut die haar cursisten tussen de bijeenkomsten door berichten wilt sturen, kan binnenkort dit rechtstreeks vanuit Moodle regelen.

Avetica heeft het blok Moodle SMS ontwikkeld, waarmee aan alle deelnemers van een cursus of sitegroep direct een bericht  gestuurd kan worden. Je bent niet per sé beperkt tot 160 tekens, maar je betaalt wel meer per verzending.

Moodle SMS wordt op dit moment nog getest en zal binnenkort worden gepubliceerd. Voor het versturen van de SMS-jes zal iedere school of organisatie credits (SMS-budget) moeten inkopen. De tarieven zullen overigens marktconform worden. Wordt zeker dus vervolgd…

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees