Ephorus module voor Moodle 2 geschikt

De antiplagiaat tool van Ephorus was al sinds september 2008 beschikbaar voor Moodle 1.8 en 1.9. De ontwikkeling van de versie voor Moodle 2 heeft wat langer geduurd vanwege een nieuwe release van Ephorus zelf waarbij de nieuwe functionaliteit gelijk in de module voor Moodle meegenomen kon worden. Ook de versie voor Moodle 1.8 en 1.9 moest worden bijgewerkt. Ook deze twee nieuwe modules zijn in opdracht van Ephorus door Avetica ontwikkeld.

De Ephorus module voor Moodle 2 is geen aparte module meer zoals bij Moodle 1.8/1.9, maar als extra type bij de opdrachtenmodule. Er is gebruikt gemaakt van de speciale API voor antiplagiaat software in Moodle.

De module staan nu op Bitbucket waar altijd de laatste versie staat en ook issues gemeld kunnen worden.

  • Download Ephorus module voor Moodle 2
  • Download Ephorus module voor Moodle 1.8/1.9

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees