Senioren leren lesgeven via Moodle

  • Actueel
  • >
  • Senioren leren lesgeven via Moodle

Met ruim 3.000 ambassadeurs (vrijwilligers) wil SeniorWeb meer ‘participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de informatiemaatschappij’ bevorderen. Dit doet de non-profit organisatie door te focussen op educatie en ondersteuning.

Via Moodle worden honderden vrijwilligers opgeleid om te leren lesgeven. In de didactische trainingen speelt video een belangrijke rol en daarom is ook het open source video platform Kaltura geïmplementeerd, zodat vanuit Moodle video’s geplaatst en afgespeeld kan worden.

SeniorWeb heeft aan Avetica gevraagd om de hosting en implementatie van zowel Moodle als Kaltura te verzorgen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees