Twee kanten bij koppeling Moodle en Directetoegang

  • Moodle blog
  • >
  • Twee kanten bij koppeling Moodle en Directetoegang

Aan de Moodle kant moet natuurlijk alles goed geïnstalleerd en geconfigureerd staan. Met de diverse plugins is dit prima te doen. Toch kan onderstaande foutmelding optreden als je met de Kennisnet/Entree-plugin.

Dit komt dan omdat nog niet alle gegevens verwerkt zijn. Dit kan betekenen dat Kennisnet de overeenkomst nog niet heeft verwerkt of dat deze nog niet door de school is verstuurd. Wellicht dus eerst intern iets uitzoeken, daarna bij Kennisnet navraag doen en dan pas de instellingen van de koppeling induiken.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees