DAF filter voor Moodle 1.9

Hoewel de Entree/Kennisnet plugin Moodle 1.9 en Directetoegang moeten verbinden, blijkt er toch een nieuwe Moodle Plugin te worden ontwikkeld, zo is ons verteld uit betrouwbare bron. Voor Moodle 2 is er al het DAF filter ontwikkeld, maar deze wordt dus nu ook omgebouwd voor Moodle 1.9. Hiermee is nog niet gezegd dat de Entree/Kennisnet plugin slecht zou werken.

De plugin is nog niet openbaar gepubliceerd, maar dit zal niet lang meer duren. Jammer blijft dat het schooljaar al begonnen is en de scholen zich moeten focussen op lesgeven en zich niet met technische en organisatorische geneuzel bezig moeten houden.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees