Blog

FNV ondersteunt belastingvrijwilligers met digitaal platform

1 september 2011

Actueel

Eén van de service die de FNV Vakcentrale levert aan haar leden is ondersteuning op het gebied van belastingen. Hiervoor zijn er duizenden vrijwilligers die goed opgeleid moeten zijn en toegang moeten hebben tot actuele informatie. Met drie partijen is een digitaal platform gebouwd met een rooster- en afsprakensysteem, een kennisbank en een leeromgeving. Avetica is bij het project gevraagd om met haar technische en didactische kennis Moodle te implementeren en samen met de twee andere partijen de drie systemen te integreren.

Naast de technische integratie ontwikkelt Avetica korte interactieve modules in Moodle over belastingonderwerpen en adviseert zij de FNV bij de ontwikkeling van het digitaal didactisch concept van de Belastingservice.

Tags

 

Comments are closed.