Nederlandstalige cursus Moodle voor docenten gedeeld op Moodle Hub

  • Moodle blog
  • >
  • Nederlandstalige cursus Moodle voor docenten gedeeld op Moodle Hub

Het Expertisecentrum Onderwijs & ICT (ECOIS) is een initiatief van het Surinaamse Instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL), het Nederlandse Nationaal Expertisecentrum Leerplanontwikkeling (SLO) en Sofos Consultancy (Sofos). De doelstelling is het verbeteren van het Surinaamse onderwijs door middel van de inzet van ICT. Hiervoor hebben
Pieter van der Hijden en Ton Wolf de tweedaagse training Moodle voor docenten ontwikkeld.

De Moodle cursus is ook uitgebracht onder de Creative Commons licentie (type BY) en is gedeeld op de Moodle Hub. De trainingsdagen in Paramaribo zijn al voorbij, maar de Moodle cursus ‘Moodle voor docenten’ is nog te bekijken.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees