Gekozen voor Moodle: SeniorWeb

Met ruim 3.000 ambassadeurs (vrijwilligers) wil SeniorWeb meer ‘participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de informatiemaatschappij’ bevorderen. Dit doet de non-profit organisatie door te focussen op educatie en ondersteuning. Van de 124.000 leden volgen jaarlijks zo’n 55.000 vijftigplussers computercursussen op verschillende niveaus.

Om de enthousiaste ambassadeurs ook te ondersteunen in het trainingsvak, krijgen zij een blended cursus didactiek. Onder andere Marcel de Leeuwe is hierbij betrokken (zie zijn blog).

SeniorWeb heeft gekozen voor Moodle als krachtige leeromgeving en omdat er in de didactische training ook veel gebruik wordt gemaakt van video, zal ook Kaltura als open source video platform worden ingezet.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees