Een boek over de Moodle File Picker

Eén van de grootste verandering in Moodle 2 is wel het nieuwe filesysteem, genaamd de File Picker. Er is al veel over geschreven en gediscussieerd en op Moodle Docs staat ook uitleg. Toch heeft Sue Harper gemeend hierover een boekje van ruim 50 pagina’s te schrijven en deze te verkopen via Lulu (€ 6,99).

En ik denk terecht, want er is veel veranderd. Zo worden de bestanden niet meer per cursus opgeslagen en worden ze versleuteld opgeslagen. Ook koppelingen met andere repositories zijn nu mogelijk. Goed kunnen omgaan met de File Picker kan veel problemen voorkomen, want waar staat ook al weer dat document….

Hieronder kan ook de inhoudsopgave bekeken worden. Handig van Lulu!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees