Presentatie Martin Dougiamas over Moodle

Uiteraard gaat Martin Dougiamas niet elke Moodlemoot af die ter wereld gehouden wordt, maar die in Sydney kan hij moeilijk weigeren. Deze Moodlemoot duurt drie dagen en op de site moodlemoot.org.au staat het hele programma en via #mootau11 kan het via Twitter gevolgd worden.

Deze moot heeft de oprichter van Moodle zelf ook een presentatie gehouden, met op zich niets veel nieuws, maar het geeft wel weer een goed overzicht van de ontwikkelingen die eraan komen met dit meest gebruikte open source leermanagementsysteem.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees