Gekozen voor Moodle: Factorium Podiumkunsten

Overal wordt geleerd en niet alleen op scholen, opleidingsinstituten en bedrijfsacademies. In de rubriek ‘Gekozen voor Moodle‘ deze keer een organisatie waarvan je het niet zo snel zou verwachten; Factorium Podiumkunsten uit Tilburg en omstreken. Zelf zeggen ze hierover op hun site:

In het reguliere onderwijs mag de computer dan wel een vaste plek hebben gekregen in het educatieve programma, binnen het muziek-, dans- en theateronderwijs is dat nog lang niet altijd het geval. Factorium vervult hiermee duidelijk een voortrekkersrol en we zien de voordelen!

Naast het delen van filmpjes en het aanbieden van bijvoorbeeld muziektheorie, zien zij als éénn van de voordelen dat de leerlingen ook tussen de wekelijkse lessen door verder kunnen leren en kunnen communiceren met hun docenten.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees