Moodle in Indonesië

Ongeveer 8 maanden geleden zijn we voor het eerst met Avetica in contact gekomen voor de hosting van Moodle en Mahara. Toen in april een project voor het opzetten van een elektronisch leeromgeving in Indonesië op ons pad kwam was het voor ons vanzelfsprekend om Avetica hierin te betrekken.

De ISCAN (opleiding tot verslavingsarts) begint in september en werft studenten door heel Indonesië. Omdat deze studenten op locaties door het hele land werken is een elektronische leeromgeving noodzakelijk. Het is dus voor de professionalisering van de verslavingsgeneeskunde in Indonesië van groot belang.

Avetica volgde dit project met bijzondere interesse en hebben ons op alle manieren gefaciliteerd. De Moodle-omgeving was snel klaargezet en voor vragen op locatie werd hulp aangeboden. Wij stellen de betrokkenheid van Avetica in dit project zeer op prijs.

Door deze samenwerking en investering van Avetica is er nu een Moodle-omgeving voor de ISCAN-opleiding in Indonesië!

Lonneke Luycks & Stefan van der Vlies
SPON Postdoctorale opleidingen, Nijmegen

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees