Factorium Podiumkunsten kiest voor expertise en support

  • Actueel
  • >
  • Factorium Podiumkunsten kiest voor expertise en support

Factorium Podiumkunsten is een instelling voor kunsteducatie met als werkgebied de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Goirle. De voormalige Tilburgse Dans- en Muziekschool biedt een groot scala aan lessen, cursussen en workshops op het gebied van de podiumkunsten. In het onderwijs wat Factorium aanbiedt wordt ook Moodle ingezet als ondersteuning. Zo worden er onder andere veel filmpjes uitgewisseld wat voor deze instelling een duidelijke didactische meerwaarde is.

Maar Factorium wil snellere ondersteuning en meer expertise van haar hostingleverancier. Aan Avetica is gevraagd om de hosting en support van Moodle te gaan verzorgen. Ondertussen is de Moodle site gemigreerd naar onze dedicated Moodle-servers en kan na de zomervakantie er zorgenvrij geleerd worden met Moodle.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees