Blog

Verbeterde SCORM rapportages op komst

13 juli 2011

Moodlefacts

Een ergenis voor velen is de beperkte rapportages van een SCORM-les. Eigenlijk is het enige nuttige wat je terugkrijgt de status en de score. En dat terwijl de vraaganalyse van de toetsmodule zo uitgebreid is en waardevolle informatie geeft.

Het GSOC 2011 Project moet dit gaan verbeteren en wil het volgende bereiken:

In this project we will try to develop an plug-gable model for SCORM reporting, something similar to what quiz module presently support. This will not only improve present SCORM reporting capabilities of MOODLE but also allow users to easily write custom reporting plugins of there which can be simply uploaded and used.

Dit is een goede ontwikkeling, maar bedenk wel dat het project op pas 25% zit. En een deadline wordt niet genoemd…

Tags

 

Comments are closed.