Moodle training op DVD

Een Moodle training op DVD. Dat heeft Ralf Hilgenstock (Video2Brain) ontwikkeld om allerlei basisvaardigheden over Moodle 2 te leren. Veel technische vaardigheden als onderwijskundige zaken passeren de revue. De filmpjes zijn duidelijk, maar het enige nadeel kan zijn dat je wel de Duitse taal een beetje moet beheersen.

De DVD kan ook gratis gedownload worden als een vier rar-bestanden (totaal 1,68 Gb). Als je (eindelijk) alles hebt gedownload, kan deze pagina nuttig zijn, zeker als je niet weet wat alle r00, r001, r02 bestandsextensies zijn.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees