Tomaz Lasic verlaat Moodle

Na anderhalf jaar gewerkt te hebben voor Moodle HQ vertrekt deze maand Tomaz Lasic. Dit heeft hij vandaag bekendgemaakt. Zijn functie was Onderzoeker Onderwijs op het Moodle hoofdkwartier in Perth, West Australië en hij vormde in feite de interface tussen de Moodle gebruikers en het Moodle ontwikkelteam. Zelf zegt hij hierover:

Some people may say ‘What an ungrateful bastard, leaving a great job many would love so dearly to have…”. They’d be right, in their own way.  But I am compelled to follow an even greater, deeper interest and passion than Moodle.

Die diepere passie is werken op een school met kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden. Gelukkig gebruikt die school ook Moodle.

Vorig jaar heeft Tomaz nog een virtuele presentatie gegeven op de Moodlemoot.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 70 andere abonnees