Meer dan 60 gratis cursussen

Volgens het boek Free van Chris Anderson is ‘gratis’ een nieuwe business strategie. Inderdaad, Google, Linked, Hyves, Facebook verdienen erg goed door een dienst gratis weg te geven. Maar of dit opgaat voor Open of Course, moet ik nog zien. Er staan meer dan 60 gratis cursussen, zoals:

  • Freemind Tutorial
  • Gimp Course
  • Linux Network Administration
  • CSS Tutorial
  • Italian for beginners
  • Spanish Beginners
  • Japanisch Leitfaden zur japanischer Grammatik

Maar het grote nadeel is dat de cursussen éénn grote verzamelbak aan linkjes zijn. Sommige cursussen hebben maar éénn of twee bronnen. En deze bronnen zijn meestal ingesloten webpagina’s van andere sites.

Tja, het is een manier om te proberen de bezoekers op de reclame van Google Adsense te laten klikken, maar ik word hier niet warm van….

Oordeel zelf en bekijk de hele cursuslijst.