Test mee met Moodle 2.1 Beta

Over twee weken komt Moodle 2.1 uit. En zoals altijd wordt dit vooraf gegaan aan het testen van de Beta versie. Helen Foster nodigt iedereen uit om mee te testen en de bevindingen via de Moodle Tracker door te geven.

Omdat je in Moodle 2.1 ook backups van versie 1.9 kan terugzetten, wordt ook opgeroepen om je 1.9-backups te sturen naar tomaz@moodle.com. Vooral cursussen met veel complexe activiteiten, zoals testen met véénl toetsvragen in meerdere categorieën, databases met veel verschillende velden, en lessen met verschillende leerpaden en vertakkingen. Oftwel: hoe complexer hoe beter!

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees