Vragen stellen aan Directetoegang.nl

Door de programmaorganisatie van Directetoegang ben ik, in de rol van Moodle leverancier, uitgenodigd voor de bijeenkomst op 23 juni in Amersfoort om te praten over de klantondersteuning als Directetoegang en de ELO aan elkaar gekoppeld zijn.

De volgende twee onderwerpen staan in ieder geval op de agenda:

  1. Welke vragen kunnen we verwachten?
  2. Welke onderlinge afhankelijkheden zijn er?

Mijn vraag is aan de docenten van de VO-scholen om de vragen die er bij jullie leven, hieronder achter te laten. Deze zal ik meenemen, aan de orde stellen en er weer een blog over schrijven zodat we niet allemaal het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees