Reorganisatie MoodleDocs

Koen Roggemans heeft erg veel vertaalwerk gedaan voor de zowel de Nederlandse vertaling van Moodle zelf en ook voor Moodle Documentatie. Dit laatste is een wiki waar iedereen een bijdrage aan kan leveren, zodat de documentatie up-to-date moet blijven.

Het probleem wat Koen schets in een forumpost, is dat de Nederlandstalige documentatie slecht is bijgehouden en onvolledig is. De keuze is nu om door te linken naar de Engelse documentatie welke wel goed op orde is. Of iemand moet de kar gaan trekken van de Nederlandstalige wiki…

Daarnaast wordt waarschijnlijk de documentatie opgedeeld naar de Moodle versie. Dus een versie voor 2.0, 2.1, 2,2 enz.

Een flinke reorganisatie dus.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees