Eindelijk: Moodle for Dummies

Als er zelfs een boek ‘Moodle for Dummies‘ wordt geschreven, dan heb je wat bereikt, moet Martin Dougiamas gedacht hebben (gezien zijn tweet). En zoals de titel al doet vermoeden, richt ook dit boek zich op nieuwe gebruikers.

De (beperkte) online versie heb ik doorgebladerd, en gezien de screendumps is dit boek ook nog op Moodle 1.9 gebaseerd. En dat vind ik dan weer jammer. Lijkt een beetje op ‘investeren in achterstand’….

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees