Gekozen voor Moodle

Welke organisatie en scholen werken nu ook met Moodle? Voor menig open source programma wil men blijkbaar weten of zij de enige is of dat er nog meer ‘grote namen’ met deze software werken. Natuurlijk kunnen we refereren aan de grote multinationals die Moodle gebruiken en aan de lijst met geregistreerde Moodle sites. Maar ook deze lijst is verre van compleet en wekelijks komen er Nederlandse Moodle sites bij.

Daarom gaan we vanaf mei 2011 bijhouden welke bedrijven, organisaties en scholen voor Moodle hebben gekozen. Weet je dus een nieuwe Moodle gebruikers, geef het dan aan ons door. Alle berichten komen in een speciale categorie ‘gekozen voor Moodle’.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees