Leer over Moodle via de hub

Menig cursus is al gemaakt over hoe Moodle werkt en de leerpsychologie achter deze open source LMS. Natuurlijk is de ene wat mooier en aantrekkelijker dan de andere. Het bijzondere aan de cursus ‘Understanding Moodle FREE introduction’ van HRDNZ (Moodle Partner in Nieuw Zeeland), is dat deze te bereiken is via de MOOCH, dé hub van Moodle zelf.

De cursus is duidelijk bedoeld als lokkertje, want als je meer wilt, mag je je portemonnee trekken. Ook kan je deze cursus niet downloaden, maar wel rechtstreeks als gast benaderen.

Wat ik me wel afvraag, is waarom zulke demosites niet een leuker thema selecteren. In ieder geval iets anders dan het standaard thema van Moodle. In Moodle 2.0 zitten toch echt een paar aardige mooie templates.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees