Moodle als basis van ‘Open Campus’

Het stond al sinds september vorig jaar op hun website, maar vandaag heeft Daidalos op het 12de Nationale E-learning Congres haar nieuwe concept ‘Open Campus’ officieel gepresenteerd. Zelf zeggen ze hierover:

Door Moodle te integreren met de bestaande architectuur van een instelling en gebruik te maken van bestaande Moodle-componenten wordt snel tot een oplossing op maat gekomen. De kennis die Daidalos heeft op het terrein van architectuur en (educatieve) standaarden is daarbij onontbeerlijk.

Naast de technische implementatie wordt zeker de onderwijskundige implementatie ook niet vergeten. Lees meer over de ‘Daidalos Open Campus’ op hun site.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 69 andere abonnees