Kritische Prezi huidige Moodle gebruik

Paul McKenzie (@paulbmckenzie) heeft een goede kritische Prezi presentatie gemaakt over het huidig gebruik van Moodle. Hij noemt het nu vooral een ‘Walled Garden LMS’, een gecontroleerde leeromgeving. Dit geldt volgens hem ook voor de content die in Moodle staat. Zijn statement is:

Make Moodle less textbook/whiteboard-like, and more like the web

Na een aantal gebruikelijke items wat de voor- en nadelen zijn van Moodle en een probleembeschrijving, doet hij ook goede suggesties voor verbetering die makkelijk te realiseren zijn Moodle, zoals RSS, iFrame en Youtube.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees