Portfolio exporteren naar PDF

Standaard zit er in Mahara twee functies om je portfolio (of een deel daarvan) te exporteren. De eerste is dat Mahara er een HTML-site van maakt, de tweede is een export in het opkomende LEAP2A-formaat.

Het klinkt wat terug in de tijd, maar er is nu een plugin voor Mahara beschikbaar om je portfolio ook naar PDF te exporteren. In deze export wordt via een vereenvoudige template het portfolio gecreëerd. Zaken als feedbackmogelijkheden, navigatie en links worden dan weggelaten. Gelukkig zit er een ‘preview’-functie, zodat je de lay-out kan bekijken voordat deze daadwerkelijk geëxporteerd wordt.

Voor de coaches en docenten die op de bank de portfolio’s van hun studenten en cursisten willen bekijken is dit een nuttige plugin. Maar papierloos werken wordt er niet mee gestimuleerd…..

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees