Portfolio exporteren naar PDF

Standaard zit er in Mahara twee functies om je portfolio (of een deel daarvan) te exporteren. De eerste is dat Mahara er een HTML-site van maakt, de tweede is een export in het opkomende LEAP2A-formaat.

Het klinkt wat terug in de tijd, maar er is nu een plugin voor Mahara beschikbaar om je portfolio ook naar PDF te exporteren. In deze export wordt via een vereenvoudige template het portfolio gecreëerd. Zaken als feedbackmogelijkheden, navigatie en links worden dan weggelaten. Gelukkig zit er een ‘preview’-functie, zodat je de lay-out kan bekijken voordat deze daadwerkelijk geëxporteerd wordt.

Voor de coaches en docenten die op de bank de portfolio’s van hun studenten en cursisten willen bekijken is dit een nuttige plugin. Maar papierloos werken wordt er niet mee gestimuleerd…..

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees