Realtime Quiz in Moodle

Veel toetsen in Moodle worden ingezet als oefentoetsen en diagnostische toetsen. Deelnemers mogen thuis onbeperkt oefenen. Soms wordt er in een computerlokaal een toets afgenomen die dan geldt voor een cijfer. Iedereen maakt de toets dan in zijn/haar eigen tempo. Maar met Moodle add’on ‘Realtime Quiz‘ moet de deelnemers binnen 30 seconden het antwoord geven op een aantal vragen. Onderstaande video laat zien hoe het precies werkt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees