Meer corporate initiatieven voor Moodle dan alleen Totara LMS

  • Moodle blog
  • >
  • Meer corporate initiatieven voor Moodle dan alleen Totara LMS

Niet alleen de drie grote Moodle Partners achter Totara LMS zagen een sterkte behoefte om een ‘corporate Moodle’ te ontwikkelen voor het bedrijfsleven. Ook Moodleroom en Remote Learner’s komen met nieuwe concepten waar Moodle de basis weer van is en waar een hoop functionaliteit bij is geplaatst, c.q. ontwikkeld.

Moodleroom komt met Joule en Remote Learners heeft ELIS. Van deze laatste valt te lezen op het Moodle forum dat ELIS binnenkort net zoals Moodle gedistribueerd wordt. Voor Joule moet net zoals bij Totara LMS nog (flink) betaald worden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees