Terugkerend nieuwsforum verleden tijd

Bij het aanmaken van een nieuwe cursus in Moodle wordt er standaard een nieuwsforum aangemaakt. Deze kan gerust verwijderd worden, maar na het herladen van de pagina wordt toch telkens het nieuwsforum weer aangemaakt. Hoe kunnen we toch dat nieuwsforum tot de verleden tijd laten behoren?

De oplossing is eigenlijk heel simpel. Zet bij de instellingen van de cursus het aantal nieuwsitems op nul. Verwijder het nieuwsforum en deze komt niet meer terug. Totdat je natuurlijk het aantal nieuwsitems weer ophoogt.

Nieuwsitems Moodle op nul

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees