Hiërarchie in Totara LMS

In sitebeheer is een aparte menu-item ‘Hiërarchie’ gekomen, dus op hetzelfde niveau als gebruikers, cursussen, locatie, enz. En zoals uit de vorige posting van Totara LMS al bleek, hebben we in deze versie de rol van manager. En managers hebben posities. En omdat Totara LMS speciaal voor het bedrijfsleven is, is er ook een subkopje voor ‘Organisations’. Hier kunnen we het hoofdkantoor, regiokantoren en afdelingen bijvoorbeeld invoeren.

Tijdens de webinar van afgelopen maandag werd hierover de volgende vraag gesteld, waar Totara LMS het volgende antwoord op gaf:

Q: Does the organizational hierarchy feed from active directory?

A: Hi Matthew, we expect to do this quite regulary as integration with AD or an HR system is by far the best source of people data. However, this does not come out of the box but requires some customisation as each system is different.

Ook competenties kunnen hiërarchisch worden neergezet. Vanuit verschillende kaders kan je werken met competenties en deelcompetenties.

Het vergt wat instelwerk, maar als je houdt van structuren en hiërarchie dan kan je met deze beheersfunctie helemaal los! Overigens, niet iedereen houdt van hiërarchie!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees