Blog

Webinar van Totara LMS

24 januari 2011

Moodle blog

We schreven er al eerder over, Totara moet dé Moodle voor het bedrijfsleven worden. En voor de duidelijkheid: het is geen concurrent van Moodle, maar een set van aanvullende functionaliteit waar het bedrijfsleven op zit te wachten. Met andere woorden: een speciale distributie van Moodle.

Als je deze functionaliteit nu al wilt zien, kan je je inschrijven op een aantal webinars over Totara LMS (zie de data en tijden). Voor de webinar wordt gebruik gemaakt van GoToMeeting.

Deze maand zou Totara ook beschikbaar moeten komen, maar een link naar een downloadsite ben ik nog niet tegengekomen.

Tags

 

2 Comments

  1. De basis is Moodle 1.9, maar dan met veel meer functionaliteit die nuttig is voor het bedrijfsleven. Ik heb vandaag een webinar gehad van Totara LMS en ik kom hier nog over terug in mijn weblogs.

  2. Pingback: Hiërarchie in Totara LMS | Moodlefacts.nl