RAVU stapt over naar Avetica

De RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) is verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de provincie  Utrecht. Aan kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg wordt veel aandacht besteed door deze ambulancedienst.
Sinds een paar jaar gebruiken zij ook Moodle als ICT-hulpmiddel.

De RAVU gaat Moodle nog meer in zetten bij hun onderwijs en wil hierbij altijd een beroep te kunnen doen op kwalitatieve begeleiding, betrouwbare hosting en een partner die onderwijskundig en technisch kritisch meedenkt. Daarom is de RAVU overgestapt naar Avetica.

Naast de begeleiding en hosting, zal er een separaat cursistendossier worden ontwikkeld wat geïntegreerd wordt met Moodle. In dit dossier worden alle leerontwikkelingen en leerresultaten van de cursisten digitaal opgeslagen en beheerd, zoals behaalde opleidingen, certificaten, accreditatiepunten en allerlei documenten.