RAVU stapt over naar Avetica

De RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) is verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de provincie  Utrecht. Aan kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg wordt veel aandacht besteed door deze ambulancedienst.
Sinds een paar jaar gebruiken zij ook Moodle als ICT-hulpmiddel.

De RAVU gaat Moodle nog meer in zetten bij hun onderwijs en wil hierbij altijd een beroep te kunnen doen op kwalitatieve begeleiding, betrouwbare hosting en een partner die onderwijskundig en technisch kritisch meedenkt. Daarom is de RAVU overgestapt naar Avetica.

Naast de begeleiding en hosting, zal er een separaat cursistendossier worden ontwikkeld wat geïntegreerd wordt met Moodle. In dit dossier worden alle leerontwikkelingen en leerresultaten van de cursisten digitaal opgeslagen en beheerd, zoals behaalde opleidingen, certificaten, accreditatiepunten en allerlei documenten.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees