iMoot 2011: wereldwijde Moodlemoot

Bijna elk land heeft wel zijn eigen Moodlemoot (zie deze lijst) en wij hebben hier in Nederland op woensdag 25 mei weer de jaarlijkse Moodlemoot NL. Maar er bestaat ook een wereldwijde Moodlemoot, de iMoot. Voor de 2e keer wordt dit jaarlijks terugkerend evenement gehouden. De locatie waar de iMoot gehouden, zal je niet verbazen….. namelijk ONLINE!!

Van 30 april t/m 3 mei worden verschillende (virtuele) presentaties, chatsessies, discussies, enz. georganiseerd. Uiteraard komen ook de best practices met Moodle aan bod, net zoals heel veel cool maatwerk, trucs en tips.

Wil je weten of dit ook wat voor jou is? De site van de iMoot van vorig jaar is hier te vinden met de presentaties en het twitteradres is @imootonline.Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees